Wisby Ölgilles blogg

Wisby Ölgilles blogg

Julmöte

Nästa gillesmötePosted by Chrille Tue, November 11, 2014 11:47:56
För information så lägger jag till informationen att mitt inlägg gäller julmöte med Wisby ölgille söndagen 30/11 2014 klockan 9.00 på Munken, då inte alla förstod vilket möte det gällde. Christer Ljungberg


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Bo Hoffsten Sat, October 17, 2015 00:03:08

Hej Följande kanske inte har med julmötet att göra men mitt enda sätt att få kontakt.

Tänkte bara berätta att jag nu fått fatt på ett antal av Jubileumsölet "Visby 20". Det var jag som hittade båten som ni sjösatte vid Hoburgen 6/6 i år. Jag besökte Visby efter att ha seglat runt Gotland i ett motsolsvarv. I Visby blev jag bjuden på ölprovning i tältet vid hamnen och fick även träffa två ädla män som satte småsatser med öl. Ett synnerligen fint mottagande. Jag blev också bjuden på en middag på Krepperiet.

Seglingen finns nedtecknad som ett resebrev på nätet. Om ni önskar läsa räcker det att skriva visbyölgille.se som sökning.

Tack för trevligt mottagande i Visby. Det var verkligen ett minne för livet. Synd att jag inte fick träffa Janne Bolin som byggt båten.

Vänlig hälsning

Bo Hoffsten i Västervik